Verhuiswagen met assistentie

Bel ons direct

U kunt ons bellen als u bv een spoedklus heeft. Bij beschikbaarheid kunnen wij vrijwel direct komen 

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan als u vooraf wilt weten wat de kosten zullen zijn. Ook voor zakelijke verhuizingen

Verhuiswagen met assistentie in Amsterdam

Verhuizen is een uitdaging. Misschien is de gedachte aan uw geliefde vintage vitrinekast, die van a naar b verplaatst moet worden via de drukke Amsterdamse straten, genoeg om u ’s nachts wakker te houden. Gelukkig hoeft het verhuizen van uw spullen helemaal niet zo moeilijk te zijn. U kunt bij ons namelijk goedkoop een verhuiswagen met assistentie in Amsterdam huren!

De verhuiswagen met assistentie in Amsterdam wordt bestuurd door onze NIWO- en verhuiscollege-gecertificeerde werknemers. Het zijn dus geen studenten die een extra zakcentje willen verdienen, maar echte, ervaren verhuizers die uw spullen met de grootste zorg behandelen. Zij zullen met alle kundigheid de Amsterdamse straten trotseren, zodat uw gehele inboedel veilig bij uw nieuwe woning aankomt.

Professionele en gecertificeerde verhuizers:

Verhuiswagen met assistentie
Te huur per halve of hele dag!
Verhuiswagen met assistentie
Ervaren verhuizer als liftassistent
Verhuiswagen met assistentie
Moderne en snelle verhuisliften
Verhuiswagen met assistentie
Geen weekend of avondtoeslagen
Verhuiswagen met assistentie
Ideaal voor zakelijke afnemers

Onze verhuiswagen met assistentie is goedkoop en flexibel inzetbaar

Goedkoop een verhuiswagen met assistentie Amsterdam huren, bespaart veel tijd en moeite. U hoeft niet eindeloos te pendelen met een aanhangwagen achter uw auto en dat bespaart natuurlijk ook weer benzine! Bovendien helpen onze verhuizers u graag met in- en uitladen en extra mankracht bij een verhuizing is natuurlijk altijd welkom.

Natuurlijk wilt u dat alles op rolletjes verloopt en daarom is onze verhuiswagen met assistentie in Amsterdam altijd op tijd! Wij zijn flexibel en u kunt de verhuiswagen met assistentie in Amsterdam zelfs in de weekenden en avonden huren, zonder toeslag! Ook in geval van spoed helpen wij u graag uit de brand. Trek aan de bel en voor u het weet staat de verhuiswagen met assistentie Amsterdam bij u op de stoep.

Call Now